Om oss

VÅR VERKSAMHET

SWEETS

 

Vi erbjuder godis och andra sötsaker. Inte bara lite grann, utan i stora mängder.

 

Idag finns det även ett växande utbud av såväl nyttiga som näringsrika alternativ och komplement. Här vill vi ligga i framkant. Vi tycker liksom att man ska kunna unna sig något gott varje dag.

 

Vår försäljning sker initialt direkt i butik genom konceptet 4-gott.

STUFF


Godis är vårt huvudsakliga erbjudande och du hittar alltid detta hos oss, men vi erbjuder också annat. Vad är då detta? Vi vill inte låsa in oss allt för mycket i vårt kompletterande erbjudande, utan vi anpassar det efter platsen vi befinner oss på och vad vi tycker är kul. Kanske är det prylar, kanske är det något annat.

CANDY CATERING


Inom candy catering gör vi det enkelt. För företag som vill erbjuda en gåva som verkligen uppskattas, självklart snyggt förpackad och märkt med ditt varumärke som avsändare. Populära exempel är personalgåvor, företagsgåvor eller annan typ av representation.


För personer som ska anordna fest, barnkalas eller annat event. Snyggt, färdigförpackat och garanterat lika mycket i varje påse.


Vi ordnar med såväl färdiga koncept som skräddarsydda lösningar.

VÅRA BUTIKER

LERUM

Brobacken 2

OM OSS


Vad kul att du vill veta mer om oss och vår verksamhet. Fortsätt läsa här nedan för att lära dig mer om vad vi pysslar med, våra idéer och visioner, och vad vi står för.

Sweets & Stuff by JOLE AB

Org. nr. 559167-2380

Björkåsvägen 21

443 91 Lerum

Sverige